Industrifotografi på højt niveau

J.A. Fotografi
Solidt håndværk til fornuftig pris
 

Optagelsen

TetraPak Hoyer bad mig om at fotografere en helt nyudviklet maskine til small scale produktion af 3D ispinde. Den skulle tages fra 2 forskellige vinkler, så man kunne se så meget som muligt. Den var blevet bygget i deres udviklingslaboratorie, så der var meget lidt plads til mit udstyr. Men optagelsen lykkedes med et tilfredsstillende resultat.

Den rå optagelse af maskinen fra 2 vinkler.

Fritlægningen

var der ikke de store udfordringer i. Der var kun ganske få kabler o.l., der skulle fjernes, og en enkelt skærm skulle tegnes. Det tog ca. en times tid for hvert billede, og de blev godkendt at TetraPak Hoyer. Men kort tid efter viste det sig, at der var en uheldig ting ved designet af maskinen....

Optagelserne efter fritlægningen.

Rekonstruktion

Det viste sig, at det høje el-skab med betjeningspanelet var for lille. Det skulle forhøjes med ca 20 cm, så jeg måtte "skære" toppen af, løfte den og indsætte ny stålplade imellem. Som bonus på denne øvelse blev der også plads til TetraPak Hoyers standardmærkat (den blå stribe med maskinens navn).

Det færdige resultat efter operationen...

Optagelsen - Transparens

Den rå optagelse af maskinen her har nogle plexiglasskærme yderst til venstre, som er lidt af en udfordring i fritlægningen, for man skal jo stadig kunne se baggrunden igennem glasset, også selvom det er en anden farve end hvid. Så her nytter det ikke noget bare at skære væk uden om glasset.

Fritlægningen

Her er det fritlagte billede, og man kan sagtens se glaskærmene og baggrundsfarven igennem dem.

Resultatet med forskellig baggrundsfarve

Her er vist billedet med forskellige farver, som kunden selv kan vælge.

  • TPH-DINO-1206-606162-3
  • TPH-DINO-1206-606162-3a
  • TPH-DINO-1206-606162-3b
  • TPH-DINO-1206-606162-3c
  • TPH-DINO-1206-606162-3d

Den rå optagelse

En optagelse af et produktionsanlæg til sandwichis, som tydeligvis ikke er helt færdig. Der mangler låger på maskinen til højre, og der er kabelstativer, der spejles i stålpladerne på de 2 pakkemaskiner til venstre.

Næsten færdigt...

Her er billedet fritlagt med hvid baggrund, skygger på gulvet, og spejlingerne er fjernet på de 2 pakkemaskiner. Tilbage er så bare at lave låger, fjerne et par skruetvinger og lave en væg på frysehusets højre side.

Det færdige resultat

Voilá, helt naturtro låger er lavet i Photoshop, skruetvingen er væk og pladen bagved er også lavet i Photoshop. Endelig er frysehusets ydervæg til højre restaureret, så frysehuset ser helt rigtigt ud.