Fotografen i Lystrup

Billeder med sjæl

J.A. Fotografi
Møgelgårdsvej 8 B
8520 Lystrup

Bryllupsfotografi:

Når man endelig har besluttet sig for at blive gift, er det fordi, det betyder noget i ens liv, og så vil man jo gerne have nogle gode minder fra denne begivenhed. Derfor er det vigtigt, at man vælger en professionel fotograf til at tage de gode billeder. Den professionelle fotograf kender sit udstyr og kan komponere billederne på den rigtige måde.

Hos J.A. fotografi gør vi det, at vi får os en snak før brylluppet, hvor vi taler om mulighederne for forstørrelser og evt. album. Vi aftaler, hvor billederne skal tages, og om man har specielle ønsker.

Hvis man ønsker udendørsbilleder, er vejret jo en vigtig faktor, så her er det vigtigt, at vi også har en plan B, som kunne være studiebilleder eller billeder inde i kirken, hvis dette er muligt. Hvis der er børn, som man gerne vil have med på nogle af billederne, skal man huske at planlægge med en børnepasser, der kan tage sig af børnene, så vi kan lave de øvrige optagelser uforstyrret.

Forberedelser:

For at få lidt overblik over dagen er det en god ide på forhånd at gøre op med Jer selv, hvad I forventer, der skal komme ud af billederne. Det siger sig selv, at ønsker man et stort album med mange billeder, skal man indregne mere tid til fotograferingen, end hvis man blot ønsker et par forstørrelser til væggen og familien. Det er også en kendsgerning, at jo senere vielsen finder sted, jo mindre tid vil der være til fotografering.

Hvor:

Langt de fleste bryllupper finder sted i sommerhalvåret, og så foretrækker de fleste at blive fotograferet udendørs i smukke omgivelser, hvilket også giver den største variation i billederne. Her skal I overveje, hvilket sted, det så kan være under hensyntagen til, hvilken kirke I skal vies I, og hvor I skal holde festen, så I bruger mindst mulig tid til transport.

Vejret:

er jo en afgørende faktor for, om vi kan tage billeder. Men det skal siges, at det skal regne meget kraftigt for at umuliggøre fotografering udendørs - paraplyer kan redde meget. Det er jo kun i det øjeblik billedet skal tages, at paraplyerne skal væk. I er velkomne til at aftale et uforpligtende møde om Jeres dag, hvor vi kan se, hvilke muligheder der vil være.

Se et stort galleri med bryllupsbilleder.

  • bryllup-2x-002
  • bryllup-2x-33
  • bryllup-2x-50
  • bryllup-2x-58
  • bryllup-2x-61
  • bryllup-2x-103
  • bryllup-2x-143
  • bryllup-2x-152
  • bryllup-2x-3217

Priser:

Pakke 1

Pakke 1

Optagelser i kirken før og efter vielsen, udendørsoptagelser på et sted, som I vælger.

1 DVD med alle billederne i høj opløsning samt 3 forstørrelser i 18x24 efter eget valg kr. 3.995,- excl. kørsel

Pakke 2

Pakke 2

Optagelser i kirken før og efter vielsen, udendørsoptagelser på et sted, som I vælger.

1 DVD med alle billederne i høj opløsning, 1 stk. album m. 10 opslag (20 sider) fra kr. 5.995,- excl. kørsel.

Album 20 x 20

Album 20 x 20

Et sødt lille album af kunstlæder med 10 opslag (20 sider) hvor hvert opslag er 20x40 cm, som kan komponeres med flere billeder. Pris incl. optagelser, ekskl. kørsel kr. 5.995,-. Ekstra opslag kr. 250,- stk

Album 25 x 25

Album 25 x 25

Et flot medium album af kunstlæder i 25 x 25 cm med 10 opslag (20 sider), hvor hvert opslag er 25 x 50 cm, som kan komponeres med flere billeder. Pris incl.optgelser, ekskl. kørsel kr. 6.395,-. Ekstra opslag kr. 325,- pr. stk.

Album 30 x 30

Album 30 x 30

Et rigtig flot stort album af kunstlæder i 30 x 30 cm med 10 opslag (20 sider), hvor hvert opslag er 30 x 60 cm, som kan komponeres med flere billeder. Pris incl.optgelser, ekskl. kørsel kr. 6.795,-. Ekstra opslag kr. 375,- pr. stk.

Eksklusivt album 40x40

Eksklusivt album 40 x 40

Et virkeligt flot stort album i kunstlæder hvor der er 5 opslag (10 sider) med mange muligheder for kombinering af billeder. Pris incl. optagelser, ekskl. kørsel kr. 8.495,- Ekstra opslag kr. 450,- pr. stk.